Yaşam

Dwayne Johnson’dan Ryan Gosling’e Çok Küçükken Pek Çok Film ve Dizide Oynayan 11 Ünlü Kişi

Tanıdığımız birçok ismin daha önce dizi ve filmlerde rol aldığını biliyor muydunuz? Birçok ünlü ismin çok genç yaşta deneyimlediği rollere sizler için içeriğimizde yer verdik. Gelin birlikte inceleyelim ??

1. Lucky Louie’de rol alan Emma Stone

Lucky Louie dizisinde Emma Stone, Louie’nin ebeveynliğine hayran olan bebek bakıcısını canlandırdı. İlk sezonunda müstehcen bir mizah içerdiği söylenen dizinin diğer sezonları da iptal edilmiş durumda.

2. 7. Cennet’te rol alan Mila Kunis

Çocukken basılı reklamlarda yer alan Mila Kunis, That ’70s Show’daki Jackie Burkhart rolüne kadar 7th Heaven da dahil olmak üzere birçok TV dizisinde küçük roller aldı.

3. Mont dizisinde rol alan Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence, Monk’taki rolünü havalı ama aynı zamanda küçük düşürücü olarak tanımlıyor.

4. Goosebumps’taki Ryan Gosling

Çocukken Goosebumps sinemasında oynayan Ryan Gosling, filmde oldukça tatlıydı. Çocuklara yönelik korku dizisi Goosebumps’ta rol aldığı sırada gelecekten habersiz olan Ryan Gosling, artık Hollywood’un en sevilen oyuncularından biri.

5. Evde Tek Başına 3’teki Scarlet Johansson

Evde Tek Başına 3, Macaulay Culkin’in oynadığı Evde Tek Başına filmleri kadar bilinmese de yine de 90’ların çocuklar için komik filmlerinden biridir. Bu sinema aynı zamanda Scarlet Johansson’un ilk film deneyimlerinden biridir. Scarlet Johansson da kızının onu tanıyıp tanımadığını test etmek için bu filmi birlikte izledi ve o da onu tanıdı!

6. City Slickers’daki Jake Gyllenhaall

Jake’in ailesi bunu kabul etmese de, Jake’e deneyim kazanması için çok küçükken onu seçmelere gönderdiler. Jake Gyllenhaall 10 yaşındayken Billy Crystal’in ilk işinde oğlunu oynamasının ardından ebeveynler fikirlerini değiştirip City Slickers filmini kabul ettiler.

7. The Impossible’da rol alan Tom Holland

Tom Holland henüz 16 yaşındayken 2004 yılında Tayland’da meydana gelen tsunami felaketini konu alan The Impossible filminde Lucas rolünü oynamıştır.

8. That ’70s Show’da rol alan Dwayne Johnson

Dwayne Johnson, That ’70s Show’un ‘That Wrestling Show’ adlı ilk bölümünde Rocky Johnson adlı bir güreşçiyi canlandırdı.

9. Resoanne’deki Joseph Gordon-Levitt

90’larda çocuk olan birçok kişi, Angels in the Outfield filminden veya 3rd Rocky From the Sun dizisinden Joseph Gordon-Levitt için bariz olsa da, Resoanne’de birçok rol oynadı. 1993 yılında dizide yer aldığı ilk andan itibaren birçok seyircinin beğenisini kazanmıştır.

10. Pound filminde rol alan Robert Downey Jr.

1970 yılında Downey Jr.’ın yazıp yönettiği Pound adlı TV dizisinde rol alan Robert Downey Sr.

11. Fifteen’den Ryan Reynolds

Oyunculuk kariyerine 14 yaşında başlayan Ryan Reynolds, YTV’de yayınlanan Onbeş adlı gençlik dizisi ile ekrana geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu